Kenneth Jensen Tlfn: 08-540 626 92, Mob: 070 -766 23 73 ken@swedishmagician.se

Det här kan jag göra för ert köpcentrum

Swedish Magician_logga2

Som trollkarl är mitt mål att skapa en härlig atmosfär runtomkring mig. Få publiken att stanna till mitt i shoppingrundan och ta del av någonting magiskt och underhållande. Man skrattar tillsammans och låter sig förvånas. Det spelar ingen roll om man är ung eller gammal för trolleri fängslar alla.

Som Svensk Mästare i Barntrolleri 2005 och dessutom två andra platser, där den senaste är 2010, är jag expert på att roa barnfamiljer. Med mer än 30 års erfarenhet är jag lösningen på ert nästa familjeevent.

Jag erbjuder olika temaföreställningar alltifrån den klassiske trollkarlen till Sjörövarkapten Franky Robert, som gjorde mig till Svensk Mästare
i Barntrolleri 2005.

Familjeföreställning med Franky Robert och papegojan VernFranky_Robert2 Rollen som Franky Robert gjorde mig till Svensk Mästare i Barntrolleri 2005.

Scentrolleri
Ingen scen är mig främmande. Extrakul är det i ett köpcentrum med mycket folk runtomkring. Jag bjuder på en show med mycket skratt och humor där jag hela tiden interagerar med publiken och låter dom vara delaktiga i showen. Har ni ett tema så kan jag anpassa mig efter detta.

Ofta kombinerar jag en scenföreställning med Close Up eller mingeltrolleri (effekter på nära håll och ofta i åskådarens händer).

Förutom scenljus kräver föreställningen en ljudanläggning, med möjlighet att koppla in en Ipod, samt ett headset av god kvalité, alternativt mikrofon på stativ.

Scentrolleri

Mingeltrolleri
För ett köpcentrum är mingeltrolleri perfekt för publiken finns ju redan där. Det är bara att börja mingla runt och låta dom få  ta del av alla fingerfärdiga mirakel som ofta kommer att ske i deras händer. Ena stunden häpnar man för att därefter skratta åt det omöjliga som just inträffat. Och eftersom ingen scen behövs så kan jag som trollkarl vara väldigt flexibel.

Kenneth4

Familjeevent
Familjeevent
Som svensk Mästare i Barntrolleri 2005 och dessutom två andra platser där den senaste är 2010, vet jag hur man roar barn och familjer. Så låt mig bli  lösningen på ert nästa familjeevent.
Varför inte krydda det med Buskulmingel.

Din bokning ligger bara ett knapptryck ifrån...

Jag ser fram emot att snart höra ifrån dig!

Kontakta mig

Nyheter från kunderna

Stort tack för gårdagens trevliga föreställning och dina fantastiska ballonger som gjorde avtryck.

Lena Nilsson VD Assistent Atrium Ljungberg AB

Snabba fakta

  • Född i Gällivare 1961
  • Första trollerilådan fick jag av min morbror
  • Första offentliga föreställningen 30 Juli 1979
  • Vunnit flera talangjakter
  • Svensk Mästare i Barntrolleri 2005

Kuriosa

  • Jag kan landa en Cessna 172 helt själv
  • Jag har cyklat från Gällivare till Stockholm
  • Jag har ännu inte orkat cykla hem
  • Jag blev Skånsk Mästare i trolleri 1981