Kenneth Jensen Tlfn: 08-540 626 92, Mob: 070 -766 23 73 ken@swedishmagician.se

Magic Shows

Swedish Magician_logga2

Då jag har mer än 30 års erfarenhet som underhållare, med trolleri & buktaleri som specialitet, kan jag skräddarsy något som passar just ditt event till både storlek och längd.

Vid en finare middag skulle säkert en trollkarl i smoking passa bäst som roar gästerna till kaffet. Varför inte kombinera föreställningen med Close Up eller mingeltrolleri (effekter på nära håll och ofta i åskådarens händer).

Är du ute efter något extra ordinärt som får dina gäster att tappa hakan?
Då skall du boka Swedish Magician goes beyond.


Bildspel_fullbredd1 Swedish Magician goes beyond

Bildspel_fullbredd1 Swedish Magician goes beyond 

Den här föreställningen är som en känslomässig bergochdalbanefärd med glädje skräck och furundran. En helt galen och bisarr akt där man många gånger har hjärtat i halsgropen.

Jag utlovar en skrattfest med skräckblandad förtjusning. Och sa jag att föreställningen är barnförbjuden?

Swedish Magician gives You a Scary Touch 

 

Mingeltrolleri/Close Up

Vem vill inte se trolleri på riktigt nära håll? Mingeltrolleri är precis som det låter en trollkarl som minglar runt. Bara det att här kommer man trolleriet riktigt nära och ofta sker det i händerna på åskådarna.

Jag erbjuder två olika former av mingeltrolleri. Antingen så minglar jag tillsammans med alla gäster som själva minglar med varandra eller så går jag omkring och trollar vid borden.

För mindre grupper på upp till 12 personer är Close Up ett ypperligt allternativ till mingeltrolleri. Det är en kortare föreställning på riktigt nära håll. Så bättre möjlighet än så här får man inte att komma trollkarlen riktigt nära.

Svårt att välja?

Då rekommenderar jag en kombination av mingel/Close Up trolleri. För att sen avsluta kvällen med en föreställning med Swedish Magician goes beyond.  Jag kommer att göra allt för att ni skall få en oförglömlig kväll. Kenneth4

Har du ställt ut på mässa?
Då vet du säkert hur svårt det är att få ditt företags budskap att nå ut i det stora mässbruset. Fördelen med att boka mig är att jag får besökarna att stanna till vid just er mässmonter.

Tillsammans kan vi även ta fram och skräddarsy magiska effekter som interagerar med ert varumärke och därigenom främja varumärkeskännedom. Jag gör en show 1 -2 gånger per timme med mycket humor där jag presenterar företaget och dess verksamhet.

Något annat som fungerar alldeles utmärkt i mässmontern är mingeltrolleri. Jag skapar kontakt med potentiella kunder och era säljare tar sedan över.

Landningssidan

Familjeevent Familjeevent/Barnunderhållning

Har jag samlat på en egen hemsida. Jag blev Svensk Mästare i Barntrolleri 2005 och dessutom två andra platser där den senaste är 2010. Det är min garantistämpel på att jag vet jag hur man roar barn och familjer. Ett mycket lyckat koncept är Buskulmingel där jag kombinerar det bästa av allt. 

Mer om familjeevent och barnunderhållning hittar du här. www.buskul.nu

Din bokning ligger bara ett knapptryck ifrån...

Jag ser fram emot att snart höra ifrån dig!

Kontakta mig

Nyheter från kunderna

Det bästa är känslan av en ”riktig” magiker, som det ska vara liksom, utan tekniska hjälpmedel men med en äkta känsla av magi och förmåga att fånga betraktaren. Linda Broström

Fotograf, Lindisima AB

Snabba fakta

  • Född i Gällivare 1961
  • Första trollerilådan fick jag av min morbror
  • Första offentliga föreställningen 30 Juli 1979
  • Vunnit flera talangjakter
  • Svensk Mästare i Barntrolleri 2005

Kuriosa

  • Jag kan landa en Cessna 172 helt själv
  • Jag har cyklat från Gällivare till Stockholm
  • Jag har ännu inte orkat cykla hem
  • Jag blev Skånsk Mästare i trolleri 1981